Officiellt startar min 90 dagars plan imorgon den 9 december 2014 och kommer avslutas 1 mars.

Så nu tänker ni – vadå 90 dagars plan, vad innebär det? Jag ska under 90 dagar göra en förändring av min kost och träning för att få så bra resultat som möjligt. Mitt främsta mål är att komma under 20 % i kroppsfett och bibehålla den muskelmassa jag har. Min kost ser ganska oförändrad ut under dessa 90 dagar förutom att det är slut på onyttigheter, jag vet att jul närmar sig och självklart kommer jag att äta julbord det är inget problem. Jag äter Herbalifes produkter och kombinerar det med vanlig mat och vet på så sätt att jag får i mig all näring jag behöver för att kroppen ska få möjligheten att fungera optimalt.

Jag började äta Herbalife i Februari iår och har sedan dess fått bra resultat, men på sista tiden har jag fuskat en del och detta har inte givit mig det resultat jag vill ha av min träning. Allt kommer till 80% från det man stoppar i sig och jag har misskött det delen. Jag har aldrig uteslutit min Formula 1 shake men jag har stoppat i mig en hel del onyttigheter, därför känner jag nu att det är dags att ta tag i kosten igen!

Jag har precis opererat mig och får därför inte träna som jag vill just nu, så egentligen kanske det inte är läge att starta min resa idag. Fast varför inte känner jag?  Jag har tillgång till grymma produkter genom Herbalife och det absolut viktigaste är att börja äta rätt igen sedan kommer resultaten oavsett träning eller ej. I min plan som ni kan se nedan innehåller den rätt mycket träning, jag gjorde denna innan jag fick veta att jag inte kommer få träna så mycket nu i början. Men jag låter träningen stå med och satsar på att börja med träningsdelen om 1-2 veckor.

Min 90 dagars plan ser ut såhär:

Varje vecka: 6 träningspass = 3 cardio och 3 styrka + tabata på fitcampen, 1 vilodag i veckan.

Styrkepassen:

Pass nr 1: Uppvärmning 15 min band med lutning 10 min. 1,5 h styrka. Ben, rumpa och mage.

Pass nr 2: Uppvärmning 15 min band med lutning 10 min. 1,5 h styrka. Biceps, rygg och mage.

Pass nr 3: Uppvärmning 15 min band med lutning 10 min. 1,5 h styrka. Triceps, bröst och mage.

Cardio:

Pass nr 1: 15 minuter uppvärmning på bandet. 1 timme snabb gång med lutning, målet är 6.0 km/h med 15 i lutning.

Pass nr 2: Löpning 45 minuter på bandet eller ute. Inomhus avslutas med 15 minuter gång med lutning. Utomhus, några intervaller i backe.

Pass nr 3: 15 minuter uppvärmning. 1 timme snabb gång med lutning, målet är 6.0 km/h med 15 i lutning. Avslutas med sprintintervaller, 1 set tabata löpning med fart 12 – 13 km/h.

Utvärdera resultaten för de första 30 dagarna och gör eventuella justeringar utifrån resultaten. Eventuellt mer cardio!

Kost: (ska lägga mig på min viloförbränning 1500 kcal varje dag)

Frukost: Formula 1 shake + Extra protein

Lunch: Formula 1 shake + Extra protein

Middag: En välbalanserad måltid, mycket kyckling, fisk, magert kött + lite fullkornsris, quinoa eller liknande.

Mellanmål: Naturell kvarg, ägg, proteinbar, frukt eller liknande.

Runt träning: Formula 1 sport 1 timmer före och direkt efter träning.

Mina mål på 90 dagar:

Jag ska gå under 20 % i fett och inte förlora muskelmassa.

Belöning om planen följs:

Efter de fyra första veckorna: Massage & nya träningskläder.

Efter de åtta första veckorna: Nya skor.

Efter tolv veckor: Shopping för 3 000 kr

Men redan idag tänkte jag ta alla startvärden! Detta innebär förekort, skanning och mätning. Jag gör ett nytt inlägg senare med vad mina startvärden är.

Tack och hej! LETS GO GO GO 😀