Dag 2 :)

9 december, 2014

Andra dagen avklarad..

Började dagen med ett träningspass, idag blev det 1 timme på bandet med 15 graders lutning. Eller ja nästan 5 minuters uppvärmning och 55 minuter med lutning 😉 Dagen har gått och jag har käkat 1505 kalorier så det är helt enligt planen!

För övrigt inte så mycket att rapportera idag faktiskt. Men jag har gjort ett test. Jag äter tillskott från Herbalife i form av bland annat Herbalifeline. Detta är en blandning av fiskfettsyror och innehåller en hög halt av Omega 3 fettsyrorna. Jag är ganska dålig på att äta fisk och känner verkligen att jag behöver detta tillskott. Nu säger dock ryktet att omega 3 tabletter som inte är bra kommer att frysa om man lägger dem i frysen över natten. Jag har precis lagt in en tablett i frysen och väntar spänt på resultatet som väntar mig imorgon bitti. Jag har dock inga tvivel på att Herbalifes produkter håller högsta kvalité så jag är inte orolig, men kul att få det svart på vitt för dem som är mer osäker 😀

Så det är dagens test, kan även säga att det är det mest spännande jag hittat på under hela dagen och det säger väl en del!

Känner mig rätt trött så tror faktiskt jag ska fixa mina naglar sedan hoppa i säng! Tack och hej 🙂

Imorgon kommer bli en fantastisk dag!!

/Mikaela

 

IMG_2509[1]

IMG_2188[1]

IMG_2503[1]