Dag 1 av 90…

8 december, 2014

Larmet ringde kl 05.30 men jag kom ur sängen kl 6.00. Fixade och packade ihop mig för att gå till gymmet och sedan direkt till jobbet. Jag får ännu inte styrketräna pga. operationen men ville verkligen till gymmet så jag gick dit och körde en mjukstart på bandet. Gick 45 minuter på bandet med 15 graders lutning, farten var 5,5 km/h, inte riktigt enligt mina uppsatta träningspass men det var några veckor sedan jag tränade och kände att kroppen sa ifrån lite.

Har skött kosten exemplariskt idag, ätit var tredje timme och ligger exakt på min kalorimängd. Har dock lite protein kvar som jag behöver få i mig så tänkte göra iordning lite middag strax.

Håller just nu på göra iordning en presentation till onsdagens ” Utmaning” och känner att det är svårt att slita mig från datorn! Utmaningen är en 4 veckor lång hälsokurs kan man säga. Varje vecka träffas vi för en skanning och en presentation samt lottutdelning till de deltagarna som sedan föregående vägning gått ner i fettprocent. Presentationerna varierar från vecka till vecka och kan handla om t.ex. proteiner och fetter. Vi kallar det för en ”utmaning” eftersom man har möjlighet att vinna prispengar om man är en av dem som presterat bäst i gruppen. På onsdag är det avslutning på denna ”Utmaning” så det ska bli spännande och se hur det gått för deltagarna!

Dag 1 snart avklarad, 89 kvar. Jag känner mig extremt taggad och längtar redan till morgonens gymbesök 🙂

/Mikaela